tisdag, mars 13, 2007

Deckarinspelningar på västkusten

En av anledningarna till att Lasse Brandeby så innerligt hoppas att bli utröstad ur Lets Dance är att han hellre vill vara i Göteborg där han håller på att spela rollen som polis i filmatiseringen av Helene Turstens deckare Tatuerad torso. Rösta ut honom snälla - så han kan koncentrera sig på det här istället.

Brandeby spelar avdelningschefen, kommissarie Sven Andersson och Irene Huss chef. Irene Huss spelas av Angela Kovacs. Hennes make spelas av Reuben Salamander. Tauterad torso började spelas in januari och senare i vår fortsätter man med Den krossade tanghästen. Sex filmer totalt beräknas det bli och här kan man läsa mer om inspelningarna:

- Göteborgs-Posten: Brandeby blir polis när Tursten filmatiseras
- GT: Nu är Brandeby kommissarie

Det spelas in mer på västkusten just nu. I Fjällbacka spelas Camilla Läckbergs böcker Isprinsessan och Predikanten in för fullt med Niklas Hjulström och Elisabet Carlsson i huvudrollerna.

- Bohuslänningen: Tystnad! Tagning!
- Bohuslänningen: Hjulström given för rollen

Det blir en späckad deckarhöst! Läckbergs deckare kommer visas som entimmas avsnitt på tv och Turstens böcker blir sex långfilmer varav den första kommer visas på bio, de andra på tv och dvd.

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vet du ... jag behöver lite hjälp?! Du som vet mycket mer om litteratur än jag ... ge mig en u0ppsjö av böckder till tonåriga flickor ... Please ...

6:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser