lördag, augusti 26, 2006

Höstens böcker och en skön blogg

För nittofem spänn får du den stora tjocka katalogen från Svensk Bokhandel med alla höstens nya böcker. Beställ här om du inte redan gjort det. Själv blir jag helt tokig av att bläddra i katalogen så jag funderar på att låta bli i år.

Smygkikar lite på förlagens hemsidor dock och Piratförlaget kommer med några spännande i höst. Trettonde september till exempel släpps den nya Martina Haag-boken Martina-koden. Har bara läst Hemma hos Martina men hon har ju fått massor av bra kritik för sin Underbar och älskad av alla.

Tjugonde september kommer Stina Lundblads bok Stinas möten som är just precis vad det låter som. En bok om Stinas alla möten och vad som hände bakom kulisserna. Resorna, bråken, nervositeten, stöket.

Fjärde oktober kommer Katerina Janouch andra roman Dotter önskas. Hennes Anhörig om alkoholism och drogberoende läste jag och den var toppenbra. Dotter önskas handlar om mamma-dotterelationen. Helena, gravid med sitt andra barn, hittar sin döda moders dagbok och ett mysterium rullas upp. Vem var hon egentligen och kan dagboken hjälpa Helena med sin egen modersroll?

Slutligen kan jag inte låta bli att tipsa om sköna Moussas blogg om böcker och annan kultur!
Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser