torsdag, augusti 10, 2006

Who wants to be a superhero?

Här kommer dagens spaning. Jag tror att en superhjälte-våg är på väg att dra in över världen. Det kommer att bli supertrendigt med superhjältar!

En klassisk spaning har tre exempel och en framtidsvison. Here we go...

Exempel nummer ett:
Superhero-dokusåpan.

Stan Lee, mannen som ligger bakom succéhjältar som Spindelmannen, Fantastiska fyran och Hulken, har precis lanserat en ny favoritdokusåpa i USA, Who wants to be a superhero!

Där tävlar tio glada superhero-nördar om en plats i ett seriealbum och en ny tecknad film av Stan Lee himself. Det är alltså tio helt vanliga människor som själva skapat varsin superhero och sådär dagligdags går runt och spelar sina superheros som de skapat själva. Monkey woman, Fat Momma, Nitro G och favoriten är Major Victory!

Exempel nummer två: Superhjältarna regerar på bio.
Det har rådit stålmannenfeber precis hela sommaren, X-men går på bio för fullt och i dagarna har även Zoom, en komedi om Captain Zoom (med Tim Allen, Courteney Cox och Chevy Chase) premiär. Under 2007 kommer filmer som Spiderman 3 och Alien vs. Predator 2.

Exempel nummer tre: Höstmodet.
Till och med på kläderna man se att trenden med superhjältar är på väg att ta över. Tightsen har ju varit inne ett långt tag nu och enligt style.com är det bubblor, metall, lager-på-lager, napeoleonskt och överdrivet som gäller i höst!

Framtidsvisionen
Jag tror framåt att superhero-modet kommer ta över helt och slängkappan är det hetaste vi kan ha på oss nästa sommar och höst. Mockasiner kommer att bli moderna igen och trendigast är den som designar sin egen logotyp att bära på bröstet.

Accesoarerna vi kommer att bära kommer likna lasersvärd och tjocka magiska armband och ringar med hemliga fack.

Det kommer också bli inne att odla superkrafter som att kunna flyga, klättra på hus, skjuta laserstrålar och kunna se in i framtiden. Spådamerna och hästpratarna kommer få sin revansch.

Det råder superhero-feber i världen! Kom ihåg var ni läste det först.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

personligen är jag förtjust i de här "superhjälte dockorna" man har gjort i form av "A. Einstein" eller "S. Freud" eller "Lärare" - fram för fler flärdiga superhjältar i slik stil!
=)

3:28 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser