måndag, januari 02, 2006

Att älska som en porrstjärna

Började på Jenna Jamesons* självbiografi igår och läste kanske 70 sidor. Hittills verkar den helt okej!

Roligast än så länge är kapitel tre där hon listar alla avtändande saker hos män i budordsform. T ex: Du ska inte säga: "Jag lovar att kameran inte är på" och Du ska inte: "stoppa ner handen i skrevet och lukta på handen och sen försöka kyssa mig med ditt skrevluktande ansikte".

Kul är också Jennas tecknade strippskola där hon listar alla skador som strippor får. T ex ständiga blåmärken på knäna, inflammationer i korsryggen av allt svankande och ständig nackvärk för att de slänger med håret så mycket.

Hon verkar ha rätt mycket självdistans den där tjejen. Trots avsaknaden av mamma och en rätt lam och inte så närvarande pappa, en våldtäkt, jobb på strippklubb vid 17-års ålder har hon skinn på näsan och skyller inte hennes yrkesval på en massa omständigheter. Hon tar eget ansvar. Hon skriver uppriktigt om vad hon ångrar att hon gjorde som 15-16-åring och som påverkade resten av hennes liv men helt utan att vara bitter.

Boken är på över 600 sidor så det lär ju ta några dagar innan jag läst klart den. Tills dess får ni läsa Aftonbladets recension av boken.

* Jenna är alltså en av de kvinnor som spelat in flest porrfilmer och tjänat mest pengar i porrbranschen genom tiderna.
Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser