söndag, januari 01, 2006

Nyårsafton med bokquiz, bröllopsdag, supé och karaoke

Vi bokade hotell till nyårsnatten. Dels för att slippa eländet med nattbussar och dyra taxibilar och dels för att det faktiskt är vår bröllopsdag. Vi installerade oss redan vid lunch och gick sen till Gamla stan och käkade fantastisk god oxfilé på restaurang Agaton.


Efter lite champagne i badkaret och piff och tillfixande åkte vi sen hem till goda vänner och käkade en fantastisk nyårssupé bestående av räk- och hummer på kavring till förrätt, helstekt oxfilé med röror och ceasarsallad till huvudrätt, fantastiskt gott hembakt bröd och himmelsk vit chokladmousse till efterrätt.Några lyxade lite med ostron som bonus......bland annat min käre man.


Huvudrätten.


Efter middagen ordnade vi ett nyårsquiz med frågor om alla närvarande. Priserna bestod av dublettböcker från vårt bibliotek. Här berättar Alex om Bonniers julbok, Arwes hus av Eva Mattsson.


Lars bläddrar i boken om sjömanskostymer och Emma i sin Tuta och käka öppnar inom kort av Billie Letts.


Alex och vår vän Hanna.


Efter middagen drog vi igång karaoken.
Notera vem som håller stadigt i mikrofonen...


...jag släppte den inte många gånger!


Tolvslaget! Jag missade det där med champagne och kör på
med min Cuba Libre.


...800grader med Ebba Grön sådär runt 3-snåret!

Sen blev det en snöig promenad hem till hotellet över vackra Katarina (?) kyrkogård och Mosebacke och den varma sängen. Det enda vi har presterat idag är lunch på McDonalds, lite snöskottning och somnat framför TV'n på soffan invirad i tre fleecefiltar...

God fortsättning!

Bilderna kommer från Hanna och Jenny.
Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser