fredag, mars 12, 2010

Spice up Your Life

I morse var det bloggfrukost på Yogayama i Stockholm. Kreativa Carina Nunstedt, som ligger bakom succéer som Mama, Family Living och Passion for Business är hjärnan bakom denna satsning som vill involvera hela livet. Your Life-konceptet kommer bli en tidning men inte bara det utan också olika seminarier och träffar och indelat i sex olika kategorier, mind, book, style, spa, travel och spice your life.

På boksidan pågår redan massor av spännande aktiviteter som deckardrinkar, författarträffar och redan på tisdag kan du t ex träffa Anne Holt och höra henne berätta om sin nya bok. Du kan också följa författaren Denise Rudbergs blogg Denise deadlines där hon lovar att blogga om sitt författarskap och bokbranschen. Mer om Denise senaste projekt i en annan bloggpost.

Det hela verkar jättespännande faktiskt och påminner mig en hel del om School of Life i London. School of Life har basen i en bokhandel men är också middagsarrangör, erbjuder terapi, föreläsningar, kurser och resor.

Your Life kommer ut med sitt första nummer i höst! Håll utkik efter inspirerande seminarer och träffar på www.yourlife.nu.


Etiketter:

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser