onsdag, mars 25, 2009

Ladies

Jag gav Ladies av Maria Lee cirka 150 sidor sen orkade jag inte läsa längre om hur fantatiskt vackra alla är och hur de lärt sig att utnyttja sitt utseende till att få fördelar i livet.

Det började rätt bra med en spännande scen på ett konstgallerie med två danska tvillingbröder som precis avslutat en konstutställning men det var allt.

Bye bye!

Etiketter:

4 Comments:

Blogger www.evaswedenmark.blogspot.se said...

Visst var det Eva Beckman i DN som skrev att den här boken måste vara ett skämt, den kan inte vara skriven på allvar utan som en /dålig tycker jag Eva/ drift med genren. Jag läste ut den och det var en av förra årets sämsta böcker, kall och ytlig. Tur att du inte läste slutet, det är makalöst illa hopkommet tycker jag. Måste leta upp den där artikeln i DN - läsvärd!

5:47 fm  
Blogger www.evaswedenmark.blogspot.se said...

ÅSA Beckman i DN var det som väntade på Mara Lees avslöjande om hur hon lurat kritikerkåren med sin roman som var skriven som en ploj inte på allvar - men avslöjandet kom aldrig. Du hittar artikeln om du googlar. Den är synnerligen läsvärd!

5:53 fm  
Blogger Petra said...

Ah. Intressant.
Ja, man kan verkligen undra om det är ett skämt eller inte.

5:02 em  
Anonymous Inga-Lina said...

Grejen är att jag inte läst en enda nöjd läsarkommentar på nätet om den här boken, alla blir lika besvikna. Men vem är så fall ansvarig för hajpen??? Boken har sålt till sjuttidutton länder och blivit pocket, så hur hänger det här ihop???

2:11 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser