torsdag, september 28, 2006

Nytt hos Adlibris - deckarklubben

Nu lanseras Adlibris ytterligare en bokklubb: Deckarklubben. De lovar att erbjuda "spänning av hög kvalitet" och hålla koll på nya författare och de senaste böckerna åt mig.

Tidigare har jag gått med i Adlibris Litterära klubb. Den består av att jag får ett reklamutskick med jämna mellanrum. I senaste utskicket erbjuds jag att köpa debutanten Lina Olssons bok Nu vill jag sjunga dig milda sånger för endast 159 och då får jag bonusboken Dikter av Karin Boye på köpet.

Jag får också läsa en hälsning från Lina till alla medlemmar i litterära klubben och så några länkar till hennes sommarprat och en intervju. Kanske begär jag för mycket men det känns lite tunt och om jag köper båda böckerna från Adlibris direkt betalar jag bara 21 kronor till. Lite mer vore inte helt fel...

Bättre erbjudanden, bokcirklar, diskussionsforum där författare deltar, chattar, poängsystem som ger rabatter, mera exklusiva intervjuer och redaktionellt material är bara några idéer.

Möjlighet att registrera klubbmedlemmarnas specialintressen torde göra smala förlag intresserade av riktad reklam och exklusiva, smala erbjudanden.

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser