torsdag, augusti 18, 2005

Nätshopping!

Kikade lite snabbt in på Adlibris och trillade ut lika snabbt. Nu några hundra kronor fattigare. Det gick på en minut bara. Nätshopping är livsfarligt - klick, klick, klick - och sen får man äta makaroner och ketchup resten av månaden!

6 Comments:

Blogger Jontas said...

Jag känner igen det där. Först lägger man en vara i kassan: 87.90 kr. Hm, ska det löna sig behöver det överstiga 100 kr. Alltså tar man en vara till. 142 kr. Nja, bättre att komma på jämnt 100-tal, typ 200 kr. Ännu en vara läggs i varukorgen. 201:50 kr. Äsch, man kan lika gärna ta för en 500-hundring, och vips sitter man med en räkning på 720 kr + postens kostnader. Det kanske blir billigare att besöka en "riktig" affär?

8:28 em  
Anonymous Anonym said...

Haha! Vilken lirare. :) Så ska jag börja läsa nummer också. "Etthundrasjuttionio, fyra, tjugiotre, hundraelva, elva, två." :D

9:33 em  
Blogger emla said...

sanna ord! så är det. Någonting händer så snart man kommit in på sidan. Har nu förberett mig genom att göra en lista på böcker jag ska köpa. Imorgon ska jag beställa, och vet redan hur det kommer att sluta..ooops!

11:24 em  
Blogger Silverfisken said...

Angående din fråga på min sida. Jag bara snackar goja. Det är Anna Pettersson. Kompisar från förr...

1:51 fm  
Blogger I Jennys värld... said...

Suck, jag vet precis hur det är. Precis som Jontas skrev, så prövar man att lägga dom i korgen för då känns det liksom nästan som att man har dom i sin ägo... Och sen VIPS! så har man genomfört köpet. Ett litet tips dock - lägg böckerna i önskelistan som finns att tillgå istället. Inte riktigt lika tillfredsställande men ändå...

11:53 fm  
Anonymous Anonym said...

haha, ja du, nätshopping är livsfarligt för plånboken - i synnerhet på adlibris. ;-)

9:09 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser