torsdag, oktober 06, 2005

Biblioteket fyllt av musik?

Det exakt den frågan vi ställer oss nu? I biblioteketet ska man ha bokhyllor såklart, men efter att vi varit på besök i huset och mätt alla strategiska väggar har vi också insett att böcker och skivor kanske måste dela rum, att soffan vi tittat ut kanske är för stor samt att om vi vill sätta in en kamin så måste den placeras på ett halvbra ställe med tanke på var skorstenen är.

Här är en skiss på vår senaste plan. Den ändrar sig sådär varje kvart...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Intressant, jag älskar planritningar!

Vad finns för övrigt på bottenvåningen? Kök, trappa, matrum?

Det jag undrar över lite är tomheten på möbler i biblioteket. Det beror förstås på hur stort rummet är, men vad vill du göra där inne förutom att hämta böcker och sitta ensam i stolen? Själv behöver jag alltid ett bord att breda ut tjocka böcker och kartor på. (Man kan förstås dansa där inne när det är fest!) Att kombinera matrum och bibliotek är också trevligt, sitta och äta i stearinljusens sken med böcker längs väggarna och vin i glasen... okay, blodpudding på tallriken och mjölk i glaset!

Berätta mer hur ni gör med huset!

11:49 fm  
Blogger Petra said...

På samma våningsplan finns också, hall, stort kök, badrum och ett litet rum som vi funderar på att ha som arbetsrum.

Köket är så pass stort att man kan sitta där och äta - så matrum behövs egentligen inte. Vi får se vad vi använder biblioteket till. Kanske några fåtöljer och ett bord för whisky och ciggarrökning efter middagarna vi ska ha! :-)

1:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser