måndag, oktober 03, 2005

Mer från Bokmässan...

Annika Bryn rapporterar väldigt fyndigt och läsvärt från mässan. Hon skriver bland annat hur enkelt det är att svischa ner som författare och signera lite, sippa lite champagne och mingla, till skillnad från förlagsfolket som sliter häcken av sig i fem dagar.

Jo tack, jag vet också hur det är. Jag har alltid varit arbetsledare för våra montrar. Haft stenkoll på millimetern var varje bokställ ska stå, hållt ordning i förrådet, skällt på alla som dumpar sina överfulla bokpåsar och överfulla väskor lite var som helst i montern. Hållt ordning på seminarieschemat, ringt och frågat var fan folk är i sista minuten, försökt hålla kaffet varmt hela tiden, se till att det finns broschyrer i ställen, hämta böcker från förrådet, städat, plockat godispapper, akutsprungit till monterservice när mikrofonen gått sönder en minut före seminarier ska börja och så vidare. Man är helt slut efteråt och orkar knappast dricka sprit på Park och festa hela natten.

Jag hoppas verkligen vi kommer iväg nästa år så jag kan uppdatera live därifrån och inte sitta här och minnas forna tider!

Ett tips! I slutet av Annika Bryns blogginlägg från mässan finns en deckargåta. Löser du den?

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tackar!

Gåtan är löst och Petra en av de stolta vinnarna. Priset: Hon får föreställa sig valfri tårta!

1:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser