onsdag, februari 21, 2007

Tre mars-debutanter

I mars kommer några spännande böcker. Bland annat Hela vägen hem, skriven av debutanten Pelle Andersson, den 16 mars. Den handlar om resan från arbetarklass till överklass och om att återvända till sin barndomsstad och utspelar sig i redaktionsmiljö på den påhittade tidningen Söderängsbladet. Den kan nog kategoriseras lad-lit då den också handlar också om manlig identitet och kärlek.17 mars romandebuterar Agneta Sjödin med En kvinnas resa. Lite oväntat handlar den om Maria som bestämmer sig för att vandra pilgrimsleden. Åttio mil på nitton dagar. Ensam vandrar hon till Santiago de Compostela i Spanien och på vägen gör upp med sitt förflutna genom möten med massa olika människor.22 mars kommer Rosetta Stens bok Chefer från helvetet. Den beskrivs som en blandning mellan Bridget Jones och American Psyco. Huvudperson är Rosetta som börjar blogga om sitt osannolika liv på sitt kontor med den galne chefen Preben hack i hälarna. Låter som en bok i min smak! Faller under kategorin bitch lit?

Verkar som det blir några bokinköp i mars ändå.

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Blogger Hans Persson said...

Sjödin-boken låter som den intressantaste, tycker jag.

1:26 em  
Anonymous Anonym said...

Ska bli intressant läsa Pelles debutbok.

Sjödin boken ger Paulo vibbar. Hoppas bara att det inte blir mycket som i Paulos Pilgrimsresan som jag läst någon månad sen.

2:14 em  
Blogger Petra said...

Sjödinboken är nog den jag inte kommer läsa. Som kommer bli liggandes på nattduksbordet. De andra två...ja...jo..ja.tack!

8:59 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser