onsdag, december 06, 2006

Fraktfritt

Nu slåss internetbokhandlarna om kunderna så här till jul. Både Adlibris, Ugglan och Internetbokhandeln erbjuder fraktfritt fram till 18 december. Bokus bara till 14e av någon märklig anledning.

Min önskelista är faktiskt inte så vansinnigt lång i år men ett par böcker har jag fått ihop: Chun Sues Beijng Doll, Lauren Weisbergers Alla var där och Barbara och Stephanie Keatings Igår, idag, imorgon.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

En liten varning i all välmening: är man intresserad av den nya genrationen i Kina och deras villkor kan man absolut få ut något av beijing doll. men framförallt är den en urdåligt skriven, tröttande tonårsangstspäckad tirad av "jag -vill-inte-gå-till-skolan-gnäll".anledningen till att den fått så stor uppmärksamhet är ju att hon skriver om saker man egentligen inte får skriva om i Kina, inte att hon gör det bra. Läs den om du vill, men se ännu hellre (eller också!) filmen Beijing Bubbles. En dokumentär och rock- och punkscenen i Kina, som är mycket mer chosefri och intressant.

5:02 em  
Anonymous Anonym said...

Jag håller med Mia. Beijing Doll var en stor besvikelse. Visst är det häftigt att hon fått ge ut en bok så ung, men inte lika häftigt att boken är dåligt skriven, ytlig, torftig och oengerande.

8:55 fm  
Anonymous Anonym said...

Du har läst Shanghai baby va?
Den känns som föregångaren till den här och jag Älskar språket, även om det var en spansk översättning.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0743421574&s=1

5:48 em  
Blogger Petra said...

Noterar era varningar och lägger den längst ner på önskelistan!:)

1:46 em  
Anonymous Anonym said...

Hej! jag ha samlat en del svenska företag som skicka fraktfritt inom sverige. Jag bygger ut listan hela tiden och är tacksam för all tips om shoppingsajter med gratis frakt!

5:45 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser