tisdag, november 14, 2006

Hot spot - en modern Harlequin



Prisma är först ut med vårkatalogen på nätet. Bra initiativ! Förutom en mängd mat och trädgårdsböcker presenterar man även sin nya utgivningslinje Hot Spot. En serie med glamour-inriktade chic lits och biografier som ska attrahera en kvinnlig målgrupp mellan 16 och 35 år. Jag är målgrupp. Jag blir sugen.

Hot Spotböckerna kännetecknas av heta historier, glamour, yta och flärd. En slags modern Harlequin med andra ord och det är inte så himla feltänkt. Inspiriation till Hot Spotserien fick Prisma nämligen från Harlequins Red Dress-serie.

Fyra stycken av dem kommer redan i april. Bland annat Pamela Anderssons bok Star Struck som nu släpps på på svenska. Den handlar om Star Wood Leigh, en vacker blondin bakom kulisserna i Hollywood. Kan man gissa att stora portioner är hämtade från Pamelas egna liv?

En annan är Plum Sykes (Bergdorfblondiner) Singel på nytt som handlar om nygifta kvinnor i New York som lägger lika mycket tid på att bli av med sina män som de gjorde för att fånga dem. Kommer också i april.

Meg Cabbot har mest skrivit ungdomsböcker men hennes första vuxenroman Babbeldrottningen släpps som Hot Spot. Verkar vara en klassisk chic lit. Charmklantig tjej säger fel saker vid fel tidpunkt och hamnar på bar backe mitt i London, inga pengar, ingen bostad, ingen kille...

Och till sist Läppstiftsdjungeln av Candace Bushnell. Hon som skrev Sex & the city ni vet och Four blondes. Nu är det tre nya huvudrollsfigurer, Wendy som är filmbolagschef, Nico som är chef för stans stilbibel, tidskriften Bonfire och Victory som är hetaste designern i stan...

Visst längtar vi till april!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vilken adress hittar man katalogen på!? Väldigt nyfiken förstås!

5:46 em  
Anonymous Anonym said...

Jag ser verkligen fram emot Läppstiftsjungel! Gillade både Sex & the city och Fyra blondiner väldigt mycket.

9:47 em  
Blogger Petra said...

Katalogen hittar du här:

http://www.panorstedt.se/templates/Prisma/StartPage.aspx?id=32230

10:04 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser