måndag, maj 29, 2006

The return of the Mullvaden

Mullvaden kommer tillbaka! Min ultimata favoritdokusåpa någonsin kommer visas igen efter fem års uppehåll. Jag slår volter och jublar. Det är den i särklass den mest outstanding dokusåpan som någonsin existerat, enligt undertecknad då.

Ett gäng människor reser runt i ett land i Europa och utför uppdrag. För varje uppdrag de klarar får de massa pengar. En massa pengar som vinnaren får i slutänden. Sålunda ligger det i allas intresse att dra in så mycket pengar som möjligt men det finns ett aber...

...mitt ibland dem finns en mullvad som gör allt vad han kan för att förstöra för gruppen. Gruppens uppgift är att lista ut vem mullvaden är. Den som är mest ute och cyklar varje vecka får åka hem. Tillslut är det bara tre stycken kvar, vinnaren, förloraren och mullvaden!

Den är smart, intelligent, händelserik, actionladdad och spännande. Det är smarta och kreativa människor som deltar. Det är intressant att titta på det psykologiska spelet deltagarna emellan.

Tre säsonger visades av den här fantastiska såpan där det delades ut fjädrar på slutet. Fick man en grön fjäder fick man stanna, var fjädern röd var det dags att packa väskan och åka hem.

Just nu kan man söka till 2006-års omgång av Mullvaden. Sök före 5:e juni.

Tack Andwal för tipset! Vi måste nästan ordna en Mullvaden-fest och fira. Ungefär som Villa Medusa-festen, remember?

1 Comments:

Blogger Anders Wallner said...

I remember. Och jag är på. :)

9:56 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser