tisdag, maj 16, 2006

Neil Strauss

Neil Strauss har skrivit boken Spelet. Undertitel; En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap och har onekligen fått en succé världen över.

Den handlar om tönten Neil som har svårt att ragga tjejer och som av en slump hamnar huvudstupa rakt in i en hemlig sekt där man finslipat konsten att ragga tjejer och Neils liv förändras för alltid. Från att ha varit den där halvnördiga rockjournalisten så slänger sig playmates och fotomodeller framför hans fötter. Man hävdar att hela boken är helt sann och killar och män världen över kastar sig över boken för att kanske lära sig en gnutta av Neils konster.

Tidningarna älskar honom. Googlar man får man mängder med träffar till reportage:

Aftonbladet: Raggningen blev mitt liv
Aftonbladet: Så blir du en raggarkung
NOKs sida: Spelet
SalongK: Jag ska skriva "Spelet" för kvinnor
TV4: Världens främste förförare är i stan
SvD: En mästare i parningslek
Barometern: En total attraktiv makeover

Neil Strauss är samma kille som skrev Jenna Jamesons självbiografi, The dirt: Confessions of the world's most notorious rock band Mötley Crue och Marilyn Mansons The long hard road out of hell. Neil har också en rätt kul hemsida.

3 Comments:

Blogger Hieronymus said...

Som den kille jag är så har jag givetvis full koll på Spelet och ämnar läsa den snarast. Men när jag säger snarast betyder det givetvis om en månad. Typ. "The dirt" är ju för övrigt en oerhört läsvärd bok...

6:51 em  
Anonymous Anonym said...

Jag fullkomligt ÄLSKADE the long road from hell!

12:23 fm  
Anonymous Anonym said...

Har också läst denna bok och den är riktigt intressant. Ska tydligen finnas ett svenskt community som sysslar med detta, http://www.sweseduction.com tror jag adressen var

4:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser