tisdag, mars 07, 2006

Törnfåglarna

Den fantastiska kärlekssagan mellan Father Ralph och Meggie sänds i repris i Svt. Imorgon 14.15 sänds de första två avsnitten! Jag skulle kunna se den hur många gånger som helst. Jag HAR sett den hur många gånger som helst redan och varje gång hoppas jag så innerligt att Father Ralph ska överge sitt religiösa kall och gifta sig med Meggie. Rollprestationerna är fantastiska av både Richard Chamberlain och Rachel Ward. Se den om ni inte redan har gjort det! Det måste vara åttiotalets "Borta med vinden"...

Meggie:
- Oh, go away! I can't bare to look at you anymore! And there's one thing you've forgotten about your precious roses, Ralph, they've got nasty hooky thorns!

*Åh, himlar med ögonen och suckar lätt*

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ååååh! Aj lööv Törnfåglarna!

9:01 fm  
Anonymous Anonym said...

...........När den kom första gången satt alla kvinnor som klistrade vid TV-apparaterna och trånade efter Richard Chamberlain. Han var så attraktiv, och så fick vi reda på efterhand att han är bög... :( . Stor besvikelse i stugorna!

Rachel Ward var bara 25 när hon spelade in serien, fantastisk både som tonåring och fyrtioåring. Sedan gifte hon sig tyvärr med sin man i serien och försvann in i familjeliv. Tyvärr skriver jag, eftersom en annan karl kanske hade uppmuntrat henne att fortsätta sin karriär så att jag fått se henne i många fler filmer!

Missa inte den äldre damen, Barbara Stanwyck, en stjärna från fordom som fortfarande glödde.

6:26 fm  
Blogger Petra said...

Just det! Barbara Stanwyck spelar Mary Carson strålande! Även Jean Simmons är med och gör jättebra insatser! Många starka kvinnor i den där serien...beroende på hur man ser det:-)

7:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser