torsdag, mars 09, 2006

Showgirl princess

Appropå kändisar som skriver barnböcker så sällar sig Kylie Minouge till skaran. Kylie har legat lågt ett tag nu sen det blev känt att hon hade bröstcancer.

Kylie gjorde för några år sen en strålande come-back. Förr var hon mest känd som en liten blond tjej från Australien som sjöng "I should be so lucky" och hade spelat med i någon såpa men runt 2001 så klev hon in, snyggare än någonsin med flera smash hits som jag dansat till många gånger. Vem minns inte hur gorgeous hon var i videon "Can't get you out of my head" och In "your eyes"? Skivan Fever som kom 2001 var Koreografin var något nytt då. Väldigt medryckande dansant. Vi såg henne sommaren 2002 på Globen i en sprakande glittrig show med massor av färg, dansare och show. Jag gillar Kylie som fan. Tycker hon är bra mycket mer upplyftande än till exempel Madonna!

Boken hon ska skriva handlar om henne själv och hennes drömmar om att bli stjärna och hur hon blev det. Boken ska heta Showgirl princess och beskrivs som en bok för små flickor som drömmer om att klä ut sig och gå ut på scenen. Låter som en bok som kan tilltala mina prinsessdrömmar också.
Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser