måndag, december 26, 2005

Från tomten...

Julen kom, maten blev uppäten, tomten kom och på bokfronten fanns i julklappssäcken:

Bakom kulisserna av David Hepworth, som lovar att avslöja varför det inte är Julia Roberts ben som syns på filmaffischen till Pretty Woman, hur det kom sig att Elvis aldrig turnerade i USA och varför Van Halen inte gillar bruna M&M.

Mossvikenfruar - Chansen av Emma Hamberg som handlar om hur ett tryggt småstadsliv flyger bort som konfetti i vinden! Bokens titel anspelar på Jackie Collings bok Hollywoodfruar - chansen.

Den ryske vännen av Kajsa Ingemarsson som är Ingemarssons första deckare som verkar jättespännande.

Expert på att rodna av Katarina von Bredow där det på baksidan står att det är en stark roman om pirrig förälskelse, fylld av omtumlande händelser och intressanta personer.

Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson, en sedelärande berättelse av 90-talets porrdrottning. Nu återstår det att se om det är snyfthistorier a la Linda Lovelace eller Traci Lords.

Blocket av Karin Wahlberg, en spänningsroman med en kvinna i huvudrollen i sjukhusmiljö. Har inte läst något av henne tidigare men varit sugen!

Det blir mycket att läsa i mellandagarna!

2 Comments:

Blogger steffanie said...

Karin Wahlberg är jättebra! Jag gillar hennes deckare väligt mycket. Schysst uppbyggda intriger, trovärdiga karaktärer och sidostorysar och bra språk. Man lär sig en och annat ovanligt ord i hennes böcker, vilket ju inte är så vanligt i deckare annars. Har inte läst Blocket själv men är den lika bra som hennes tidigare har du en trevlig lässtund framför dig!

1:30 em  
Anonymous Anonym said...

Elvis turnerade visst i USA. Massor. Det var typ det enda han gjorde, då han inte försökte leka filmstjärna. Däremot turnerade han aldrig utanför USA, eftersom hans ondskefulle manager inte tillät det. Så det så.

God fortsättning!

3:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser