torsdag, december 15, 2005

Den här boken kommer förändra ditt liv

Jag har tidigare skrivit om Uppdraget, boken som påstås förändra ditt liv med uppdrag som "stjäl något av din kompis" eller "använd lösmustasch under lunchen".

Betydligt roligare verkar This book will change your life, boken som som skapat stora rubriker i England och som jag misstänker är föregångaren till den svenska upplagan. Reklamen för boken är rätt underhållande. I tunnelbanan sitter stora plakat: Dont jump!

Det är ganska kontroversiella och vågade uppdrag författaren uppmanar till. Till exempel att man ska sälja sexuella tjänster eller iscensätta en kidnappning av dig själv och se om någon betalar lösensumman. En kvinna har blivit sparkad från sitt jobb på bank då hon tillverkade egna streckkoder på uppmaning av boken. Författaren publicerar själv läsarnas erfarenheter av uppdragen på sin hemsida. Boken har åtminstone drabbat en svensk persons liv och fler lär det väl bli.

Nu kommer den på svenska inför 2006 och heter den Den här kalendern kommer förändra ditt liv.

5 Comments:

Blogger Fisso said...

låter spännande

1:13 em  
Blogger I Jennys värld... said...

Men gud var sjukt! Det där med tillverka sin egen fallskärm låter ju livsfarligt, och sälja sexuella tjänster?!?!

8:25 em  
Anonymous Anonym said...

"Ty där finnes icke en plats där du kan gömma dig för dig själv.
Du måste förändra ditt liv"
R.M.Rilke ;)

8:26 fm  
Blogger hanna said...

För den som är sugen på att vara med på omslaget till nästa upplaga - kuta förbi pocketshop i Kulturhuset. Där tas polaroider på alla sugna!

10:00 em  
Blogger hanna said...

Gav förresten bort en kalender i julklapp. Ska bli intressant att se om den människans liv blir nåt annorlunda under nästa år :)

2:23 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser