måndag, januari 25, 2010

Spöken...

Jag funderar på att skaffa mig en spökskrivare till den här bloggen när jag läste Linda Skugges inlägg om spökskrivare på Newsmill. Jag skulle älska att ha en spökskrivare. Tänk att bara få leverera idéer och få dom verkställda. Vem vill spökskriva min blogg?

Jobba heltid, dagisstress, vardagsfix och dessutom hinna socialisera och kanske träna. Jo tack. Jag behöver verkligen en spökskrivare. Till att börja med skulle jag vilja att ni recenserade alla böcker jag läst men inte hunnit skriva om. Jag har också en hög med recensions-ex att läsa och skriva om också.

Dessutom skulle jag vilja skriva om vårens böcker, om några filmer jag sett och om den kommande Oscarsgalan. Lägg till några inlägg om nya barnböcker vi läst, om en författarmiddag jag var tvungen att tacka nej till, ett hyllningsinlägg till Erich Segal som avlidit, pocketkedjan, stora bokbytardagen, New York-resan, några kokböcker och böcker från 00-talet.

Brist på bloggvirke finns inte. Bara brist på tid!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Calliope said...

Jag läste också den där artikeln efter att ha fått tips om den i en av kommentarerna på min bloggpost om Robert Harris thriller Spökskrivaren. Det är mycket spökisar överallt nu... :)

3:40 em  
Anonymous a-lo said...

Personligen skulle jag hellre lejt bort heltidsjobb och vardagstråk i första hand, så man kunde ägna sig åt viktiga saker som läsning i stället :-)

10:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser