tisdag, februari 10, 2009

Flygvärdinnedieten


Här är en diet som man slaviskt måste följa. Gör man det, då rasar kilona! På bara fyra dagar dessutom. Dieten är en sån där tokdiet som Rikshospitalet eller liknande. Till lunch första dagen ska man t ex äta 115 gram biff, en kopp görnsallad, 1 tomat och 1 äpple. Till middag blir det 2 hårdkokta ägg, 1 kopp haricots verts och en halv grapefrukt.

Dieten beskrivs som inne-dieten frmaför alla. Den är utprovad och godkänd av flygbolagens kabinpersonal och reklamvärldens karriärkvinnor.

Varför funkar det då? Jo, nu blir det vetenskap på hög nivå. Jag citerar:

"Inte ens de noggrannaste efterforskningar har kunnat avslöja identiteten på den som först skapade Dieten. Under sådana omständigheter kan vi inte exakt veta hur hon eller han kom fram till den speciella kostblandning som krävs, eller den ordningsföljd i vilken allting ska ätas."

Och nu kommer det bästa:

"Man vi kan göra några kvalificerade gissningar.
...
Grönsakerna är så kalorifattiga att det går åt lika mycket energi att ta upp dem med gaffeln, svälja och smälta dem, som de innehåller i sig själva.
...
...proteinrik föda i Dieten. Mer protein än normalt i kosten tenderar att lägga in en överväxel i kroppens ämnesomsättning så att fettförbränningen sker snabbare."

Det viktigaste är att man är noggrann och till punkt och pricka och att man dricker mycket vatten och gärna röra på sig. Voila. Är det här vi har hemligheten? Det känns som en svältmetod. Kanske effektiv men knappast i längden.

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det här låter ju inte klokt, haha! Man måste ju bli hungrig som ett djur av att gå på den här dieten, stackars människor som var tvungna att banta innan GI och Atkins.

1:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser