torsdag, januari 18, 2007

Tjäna pengar på bloggen?

Fick erbjudade häromdagen på att tjäna pengar via Prisjakts affilatesprogram. Nej tack säger jag. Det känns bara konstigt och krystat. Jag skriver ju här för det är roligt, inte för att tjäna pengar. Och appropå att tjäna pengar på sin blogg. I morse pratade man modebloggare i P1 Morgon, (lyssna på nätet här). Sen hörde Svenskan av sig och vill att jag skriver en grejj till i ämnet. Nu håller vi tummarna för att någon vill ha min artikel om Bokrondellen också, annars får jag väl publicera den här.

Lite sliten sen gårdagen. Först teater, När Harry mötte Sally med Eva Röse och Jakob Eklund. Faktiskt väldigt bra! Sen efter-Tjuvlyssnat-festen! Oj, vad trevligt det var och vad sent det blev. Träffade och snackade med en hel drös gamla kända bloggare och några jag inte pratat med förrut. Venke och jag hade likadana klänningar (bilden tog Anna, där du hittar fler bilder)! Var nog lika suddig som på bilden. Det känns i huvudet idag. Ikväll blir det bara soffa, filt och John O Farrel och somna tidigt!

Etiketter:

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Petra! Jättekul att träffa dig igår! :) Jag fick verkligen inspiration att läsa av din blogg! :) Sköt om dig!

3:48 em  
Anonymous Anonym said...

Där ser man, själv tyckte jag att När Harry mötte Sally var sjukt dålig, på gränsen till pinsam. Tackar vet jag filmen. :)

8:52 em  
Anonymous Anonym said...

Ursäkta suddet! Men visst var det kul!

11:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser