fredag, juli 14, 2006

ReadomaticPå Centralstationen, vid Forex och Arlanda Express, står en Readomatic. Det är den första jag ser faktiskt. Böcker man kan köpa just nu är bland annat Marion Keyes Å andra sidan, Camilla Läckbergs Stenhuggaren, Alexander McCall Smiths Giraffens tårar, Liza Marklunds Asyl, Mariette Glodeck Röda vita rosen, Michael Connellys Skuggspel, Isabelle Allendes Zorro, Fotbolls-VM genom tiderna, Carolina Gynnings Ego girl, Åke Edwardssons Samurajsommar, Jane Moores Kärlek@första.träffen och ett gäng till.

Najs om man någongång hamnar i situationen att man ska resa iväg och inte har med sig något att läsa. Hahahahahahaha! Som om det någonsin skulle inträffa!

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hela poängen med att resa är ju liksom att man får läsa, så jag håller med - som om man någonsin skulle resa iväg utan bok! :-)

11:08 fm  
Anonymous Anonym said...

Kul grej... Är det billigare än Pocketshop (vilket inte borde vara så svårt att vara..) tror jag det kan funka, annars är ju Pocketshops (som borde ligga alldeles i närheten) sortiment ganska oslagbart. :)

12:50 em  
Blogger Tina said...

Skulle inte heller resa i väg utan en bok (eller flera). Tycker ändå att det var en relativt rolig idé!

4:12 em  
Blogger Petra said...

Kollade priserna när jag gick förbi igår. 60 pix får man betala för en bok. Som Pocketshop ungefär.

10:32 fm  
Anonymous Anonym said...

Tycker Ni att priset skulle vara lägre? Undrar Micke på Readomatic. Kule med lite paneldebatt här! Vi har som sagt var inte hört annat än god kritik. Ha det och skriv gärna här ska jag kolla eller maila till info@readomatic.se ...;o)

12:09 em  
Blogger Petra said...

Vad kul Micke att ni är här och läser. Ja,jag tycker ni ska sänka priset till 50:- för att på allvar konkurrera med Pocketshop som ligger 150 meter bort.

Där kan man både klämma och känna och bläddra i böckerna.

Annars tycker jag Readomatic är en lysande idé!

2:54 em  
Anonymous Anonym said...

Halloj. Visst vi läser och tar till oss, det är det som gör oss bättre! Det är bra att vi får indikationer på förändringar som kan leda till att fler kan få tillgång till underbar läsning. Tack!-Petra

Finns det även tips på bra pocket böcker som vi missat är det kanon!

--Micke

8:07 fm  
Anonymous Anonym said...

En lysande idé.varför har ingen kommit på den förr???...........så tänkte jag.....å när man tänker precis så så brukar det sluta lyckligt......

Precis som i en bok där dom får varandra till slut å vandra lyckliga iväg..../Legenden

2:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser