En annan sidas bulgursallad med Sweet Baby Ray-kyckling
En liten kokbok från ingen mindre än Hemfebers kök.
Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna.
Blanda i tomater, kidneybönor, lök, fetaost, lite färska kryddor och cashewnötter i den ljumma bulguren.
Så här smarrigt blir det.
Stek eller wooka upp kycklingfilé, bröstfilé eller innerfilé i strimlor.
Mot slutet geggar du in världens godaste sås, Sweet Baby Ray's, så att kycklingen får fin smak och härlig färg.
Chicken Sweet Baby Ray.
Servera med ett gott bröd. Vi körde pumpabröd.
Lax till de som inte äter kött.
Zandra, Hemfeber-Emma och Zvammel.
Resterna av efterrätten, bestående av tre sorters melon och jordgubbar.
Här är några fler bilder från Emmas fina nyrenoverade kök.
Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna.
Blanda i tomater, kidneybönor, lök, fetaost, lite färska kryddor och cashewnötter i den ljumma bulguren.
Så här smarrigt blir det.
Stek eller wooka upp kycklingfilé, bröstfilé eller innerfilé i strimlor.
Mot slutet geggar du in världens godaste sås, Sweet Baby Ray's, så att kycklingen får fin smak och härlig färg.
Chicken Sweet Baby Ray.
Servera med ett gott bröd. Vi körde pumpabröd.
Lax till de som inte äter kött.
Zandra, Hemfeber-Emma och Zvammel.
Resterna av efterrätten, bestående av tre sorters melon och jordgubbar.
Här är några fler bilder från Emmas fina nyrenoverade kök.
3 Comments:
Jag kan intyga att det var gott! Fast inte köttet då, för det åt jag ju inte såklart.
"Lax till de som inte äter kött."
sen när är inte fisk kött?
Fisk har väl aldrig varit kött?
Skicka en kommentar
<< Home