tisdag, oktober 11, 2005

Mias hemlighet

Mias hemlighet är ungefär lika dålig och förutsägbar som man kunde tänka sig. Varför går jag på denna kommersialism och slänger ut 149:- på en bok jag vet är dålig. Jag gillade varken Gömda eller Asyl. Ändå måste jag läsa dem. Som nån jäkla drog.

8 Comments:

Blogger George said...

jag gillade både "gömda" och "asyl", och jag har sett fram emot "mias hemlighet" ett tag nu, men jag förväntar mig verkligen inte att den ska vara lika bra som de föregående böckerna ...

11:21 fm  
Blogger Petra said...

Om du gillade Gömda och Asyl kommer du gilla den här också! Den är exakt likadan!

11:24 fm  
Blogger Henke said...

Jag håller med George helt. Jag gillade de två tidigare skarpt men nu känner jag att besvikelsen står för dörren. De sålde den vid kassan på ICA Dalen när jag var där i går. Bara det är en besvikelse.

11:35 em  
Anonymous Anonym said...

Har precis läst ut Mias hemlighet..
Jag ska ju erkänna att jag inte tyckte att dom andra två böckerna var så där hemskt bra. Visst, en skrämmande historia och en driv i boken gör ju att man kommer ihåg den och funderar på den i efterhand. Men den här nya har verkligen ingenting av det dom tidigare böckerna hade. Det känns verkligen som om någon vill göra sig en "hacka" på storyn. Det är ju bara en bok som skildrar vardagslivet för en svensk i USA. För min del hade det varit bättre att inte ge ut denna bok utan låtit det stanna med dom tidigare två!

Mathias

12:42 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har just läst Mias hemlighet och jag är besviken. Det känns som att Mia hittat en mjölkko - att skriva om sitt liv - och tjäna pengar på det.
Jag förstår inte varför Mia fick behov av att plötsligt berätta för svenska folket att hon hade kvar en son i Sverige, när hon höll tyst om det i de tidigare böckerna.
Hon aviserar också att det kommer en fjärde bok om kvinnomisshandel senare...
Det är falsk marknadsföring att inte uppge rätta författaren (journalisten Kestin Wiegl), Mia har ju inte skrivit någon av sina böcker. Fult gjort mot Liza Marklund som inget visste.

4:55 fm  
Blogger Petra said...

Svaret är pengar! Tyvärr!

6:02 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har precis läst ut boken, jag tyckte inte den var dålig, jag gillar att få reda på hur det går för Mia. och det är klart att det är lite samma sak som i andra boken, men jag tycker att genom att läst denna tredje boken kan man förstå ännu lite mer av vad som har hänt i hennes liv.

10:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker det är extremt starkt av "mia" att dela med sig av sina erfarenheter och jag förstår inte hur ni kan sitta o nedvärdera böckerna på detta vis..det är en livsberättelse av en kvinna som har fått offra mycket för att över huvud taget kunna överleva...tänk istället på vad hon utsatt sig för i.o.m att hon gått ut med sin berättelse...jag tänker inte på hur boken är skriven utan berättelsen och historien bakom...

6:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser