torsdag, september 11, 2008

Författarna finns på Facebook

På Facebook kan man gå med i gruppen "Jag skall köpa: Bedårande Barn Av Sin Tid" där man kan "chatta" med författaren och diskutera boken innan den ens kommit ut. Det finns flera såna där bokgrupper för fans. Kicki Normans bok Väninnorna & Kung Carl har sin egen till också och I en klass för sig/Prep och säkert många fler om man söker lite. Där kan man se vilka andra som gillar boken, diskutera den och lägga upp bilder och filmklipp med mera. I princip alla stora författare har sina egna grupper eller fansidor också. August Strindberg, Marian Keyes, Shakespeare, Dario Fo, Dan Andersson var bara några jag hittade vid en snabb genomsökning.

Ett rätt smart sätt att marknadsföra sin bok kan jag tycka. Tror vi får se mycket mycket mer sån ny marknadsföring i framtiden. Har du inte skaffat konto än så är det dags nu. Du hittar säkert din favoritförfattare där.

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger Mattias Boström said...

Hej,

Här är ytterligare en grupp: "Grundläggande genetik", som är Mikael Fants debutroman som utkom igår.

Hittas på: http://www.new.facebook.com/group.php?gid=25705574246

Kolla särskilt in kartan som finns bland länkarna längst ner på gruppens sida. Det är ett riktigt läckert exempel på litterär geografi.

Hälsningar,
Mattias

11:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser