fredag, november 09, 2007

Strunta i kulturen!

Sötaste Annika Bryn tycker jag ska strunta i kulturen ett tag och inte ha dåligt samvete för att jag inte läser böcker eller somnar efter fem minuter på Isprinsessan. Hon har så rätt!

Nej, jag har inte dåligt samvete men efter snart tre veckors ammande och bytandes blöjor och en överdos av Malou von Sievers morgonprogram, Jerry Springer och Dr Phil känns det som jag behöver något mer uppfriskande att stimulera hjärnan med. Det blir mycket tv när man ammar!

Fast som tur är finns det två tv-serier jag börjat följa som jag varmt kan rekommendera. Det ena är Californication med David Duchovny (gamla Agent Moulder från Arkiv X) som spelar en författare på dekis. Mycket underhållande!

Den andra började på femman igår och heter Traveler. Två killar blir felaktigt misstänkta för att ha sprängt New Yorks metropolitan museum och en intensiv jakt startar.

I övrigt följer jag också mina gamla favoriter Desperate Housewifes och Weeds.

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hm, kanske ljudböcker kan funka medan man ammar? Inte för att jag själv har haft tillfälle att testa, men jag konsumerar ju för tillfället nästan fler ljudbäcker än pappersböcker bara för att man kan ta del av dem medan man håller på med annat.

4:21 em  
Blogger Lena said...

hehe känner igen mig där men efter snart 4 månader som mamma så har jag upptäckt att man helt plötsligt hinner/orka läsa igen, så den tiden kommer!

8:46 fm  
Blogger Petra said...

Vet inte, jag är ingen stor fan av ljudböcker. Just nu konsumerar jag tv-serier när jag ammar:)

Skönt att höra! Då återkommer jag med mängder av recensioner om fyra månader! :-D

3:21 em  
Anonymous Anonym said...

Traveler super bra serie! maila ABC eller
skriv på protestlista för att rädda serien se länken
http://www.petitiononline.com/willtrav/petition.html

1:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser