söndag, juni 24, 2007

I höst 2007: Nya böcker del VI

Svenska kändisar skriver också böcker. Nu ska t ex Fadde Darwich berätta sin historia om kroglivet, konkurserna, skulderna och Linda i sin bok Fadde - Min story. Gäspning nummer ett!
Per Gessle och norska prinsessan Mette-Marit får sina liv berättade av Sven Lindström i Att vara Per Gessle och av Halfdan W. Freihow i Mette-Marit - hennes egen berättelse.

Robert Aschberg går till attack mot telefonförsäljarna med en rolig bok som heter Telefonsvararen - 101 sätt att trakassera telefonförsäljare. Rakt upp och ner - en mängd tips om hur du knäcker försäljarna - kom ihåg - det var de som ringde upp dig - inte tvärtom!

Privat är Carolina Gynnings och Alexander Schulmans mejlkonversationer under fem månader. Vem kom på att det här skulle ges ut? Enligt marknadsföringen ska man få veta allt om medievärldens kulisser och vad som händer bakom vip-avspärrningarna på Stureplan! Gäspning nummer två!

Även Billy Butt ska nu tala ut. I Mina nio liv ska vi få veta allt om anklagelserna för våldtäckt, hans rättegång och kampen för upprättelse. Gäspning nummer tre!

Och Lars Danielsson såklart, som utsågs till en av de huvudansvariga för Sveriges handlingar vid tsunamikatastrofen. Han berättar sin version i I skuggan av makten.
Till sängs med Frida
är Slavenka Drakulic roman om Frida Kahlos liv och konstnärskap. Ett liv som ständigt hotas av död och ständig värk.

Fortsättning följer...

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

För min del har jag inte hittat nåt som verkar intressant att läsa i höst. Bara blaskigt känns det som. Men Aschbergs bok verkar kul. Om inte för att man hatar telefonförsäljning.

3:24 em  
Blogger Petra said...

Nä, det roligaste i höst finns nog bland chic lit'sen!

4:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser