lördag, februari 04, 2006

Dokusåporna...

Har inte börjat följa en enda såpa på tv den här vårsäsongen vilket är mycket ovanligt för att vara jag. Den största anledningen är nog att vi inte har några kabel-kanaler på nedervåningen utan de finns där uppe i sovrummet. En annan anledning är nog att det inte går några riktigt bra såpor i vår.

Jag riskerar dock att fastna i Floorfiller vad det lider. Jag missade knappt ett avsnitt i höstas! Igår kväll hamnade vi framför Klassfesten på Svt och jag upptäckte att tjejen som spelar Hillevi som ung är Sasha Baptiste som var med i höstens säsong av Floorfiller. Jag hade också glömt att min gamla teaterkompis Urban Bergsten från Norrköping var med i filmen.

Big Brother har spårat ut. De två första säsongerna var riktigt bra. Den första med Ole, Angeliqa, Paula och Christoffer. Den andra med Benjamin, Emma-Maria, Kitty och Ulrika.

Jag pallar inte med Riket och Stefan Sauks överdramatiska floskler. Lets Dance känns som ett dåligt familjeprogram. Toppkandidaterna känns så pretentiöst.

Ta tillbaka Amazing Race, Camp Molloy, 69graderNord eller Mullvaden!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag vet! jag märkte oxå att Sacha Baptiste från floorfiller var hon i Klassfesten . Sen slog jag på Big Brother och så var hon inne i huset och lärde dem om styling hon jobbar visst som stylist för Bounce. Gillade verkligen klassfetsen men den där tjejen dyker upp överallt vi var o kolla på Bounce dansa i somras på Voice och hon var med o dansa med dem

3:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser