tisdag, oktober 25, 2005

Sommar, Anna Jansson och en Ipod Shuffle

Om du äger en Ipod kan du surfa in på sr.se och klicka dig fram till P1's sommararkiv. Där kan du ladda hem alla sommarens sommarpratare och jag rekommenderar Anna Janssons prat från 21:a juli. Där pratar hon bland annat på om varför hon blev deckarförfattarinna, hur man gör sitt eget hemmaspa och om jobbet som sjuksköterska.

Själv har jag precis införskaffat en Ipod Shuffle och botaniserar för fullt bland den podradio som finns tillgänglig. Sveriges Radio är fantastiskt. De lägger ut mer och mer varje dag. Så fort man går in på sidan finns det mer. Just nu har jag laddat hem en drös sommarprogram, bland annat Babben Larsson, Lars Norén och Maria Blom. De senaste fem veckornas sändningar av Spanarna och en massa program från Forskning & Framsteg. Så småningom funderar jag på att även börja lyssna på böcker men jag är fortfarande lite skeptisk till det.

Så köp en Ipod, en Nano eller en Shuffle och sätt igång och podcasta. Nu!

Och Anna Janssons hemmaspa går till så här (fritt från minnet): Ta ett vanligt rivjärn, häll upp en grogg och sätt igång och fila fötterna med rivjärnet! Stoppa fötterna i ett vanligt fotbad, svep groggen och sätt ett värmeljus under rivjärnet så det blir en mysig ljuslykta!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

inte för att man behöver nån ipod för att lyssna arkivet hos sr.se, men visst finns det mycket kul att ladda ned där. :-)

10:35 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser