onsdag, maj 20, 2009

Höstens böcker från NorstedtsNorstedts presenterar också sina nya böcker på sin hemsida. Här finns en hel del gott och blandat. Till exempel ny chic-lit från Lauren Weisberger. Diamanter är för evigt är hennes uppföljare till helt underbara Djävulen bär Prada och den inte lika bra Alla var där. Jag hoppas mycket på den här då jag tycker Weisberger gjorde en fantastisk debut på chic lit-scenen men helt slarvade bort uppföljaren. Här får vi följa tre kvinnor på fartfyllda och trendiga Manhattan i New York.

Socionomen Emre Güngör och frilansjournalisten Nima Dervish har intervjuat mördarna till Fadime Sahindal, Pela Atroshi och Sara Abed Ali. Alla hedersmördade av sina släktingar. Hur tänker man då? I nya boken Varför mördar man sin dotter? får männen komma till tals och berätta sin version av historien. Fascinerade eller bara otäckt? Döm själva i september.

Mariette Glodeck kommer äntligen med en ny bok efter fantastiska Röda vita rosen. Den nya heter En station från Paradiset och handlar om rollspel med dominans och underkastelse. Korsetter och masker. En ung man som möter en kvinna som tar med honom in i ett kollektivt förhållande. Spännande. Augusti finns boken ute.

I augusti kan man också köpa Norstedts nya boktidskrift Album. Det är 96 sidor med Bokhora som gästredaktörer i första numret.Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Bokbabbel said...

Jaså Album är en tidskrift? Väldigt nyfiken på den är jag iaf!

10:36 fm  
Blogger Petra said...

ja, jag fattade inte heller att det var en tidskrift men så verkar det vara. Hoppas det blir fler nummer!

9:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser