måndag, april 27, 2009

Ont i magen av Blonde?

Jag har läst ca femtio sidor i Blonde so far och tycker den är svår att komma in i. Lite vemodig, sorglig men för det fantastiska språkets skull fortsätter jag läsa.

Nu läser jag i Wind Up Womens blogg att Catrin läst halva och har ont i magen och att Anna-Karin apropå det berättade att hon får ont i magen varje gång hon ser en bild på Marilyn Monroe. Efter att också ha läst Blonde alltså.

Hur ska det sluta?

5 Comments:

Blogger jkl said...

Jag läser också Blonde och är fast, 150 sidor in i boken. Men magontet har jag med. Men jag har bestämt mig för att det är värt det.

4:08 em  
Blogger marlan said...

Du kommer att göra en satans resa och bära med dig berättelsen, under huden alldeles nära hjärtat resten av livet.

5:28 em  
Anonymous Anonym said...

Hej hej jag vill bara tacka dig för alla bra lästips jag fått.. jag är en stor fan av Marian Keyes samt Kinsella. Jag har läst alla Marian Keyes och snart alla Kinsellas. Det är så roligt att läsa och det är roligt att läsa om andra som läser.

MVH Malin

10:27 em  
Anonymous anna said...

Den boken, ja den är en sån bok. Men magontet är okej ändå.

Jag har faktiskt t o m köpt en liten tacky tavla med Marilyns porträtt på, som står i bokhyllan. Det hade jag aldrig gjort innan jag läste Blonde.

10:30 em  
Blogger Kerstin said...

Jag har knappt 50 sidor kvar att läsa, och trots att den är så tjock så är det helt klart värt det. Språket och sättet Oates skriver på är ju väldigt speciellt. Jag bildgooglade på Marilyn och tittade på bilder på henne och plötsligt ser man andra saker än tidigare. Jag ska försöka få tag på någon av filmerna med henne också.
/Kerstin

10:44 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser