söndag, april 26, 2009

Luftslott

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det är undertiteln på Luftslott, en i raden av Sheila O'Flanagans chic lit-böcker som är söt, lite underfundig men väldigt väldigt förutsägbar.

Carey jobbar som flygledare och på en resa till New York träffar hon mannen i sitt liv. De får platserna bredvid varandra på flygplanet och innan det gått ett dygn så har hon gift sig med Ben som han heter. Väl hemma möts de av ett ganska tveksamt och kyligt bemötande ifrån Bens syster och Careys familj och vänner är inte helt övertygande heller. I takt med att alla börjar vänja sig och acceptera den snabba förälskelsen så börjar det krackelera mellan Carey och Ben. När både ex-pojkvänner och ex-flickvänner börjar göra sig påminda känns relationen plötsligt väldigt vek.

Ni fattar nog själva hur det slutar. Dramaturgin är klockren och den här boken skulle göra sig väldigt bra som romatisk komedi med några snygga hollywoodstjärnor i huvudrollerna! Som bok betraktat var den inget litterärt mästerverk, knappt värt underhållningen för stunden.

Etiketter: ,

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser