onsdag, januari 02, 2008

Några överblivna recensioner...

Hann inte riktigt recensera allt som lästes förra året så här kommer några kortisar. En del bra och en del riktigt uselt.

Som Pamela Andersons Star till exempel. Förstår inte riktigt hur jag tänkte när jag ville läsa den här, eller fick jag den från förlaget kanske? Minns inte. Riktigt, riktigt usel var den i alla fall. Årets bottennapp. Illa skriven och trist story, även om den bygger på Pamela Andersons riktiga liv.
Lite bättre var nog De skamlösa av Sisela Lindblom, boken som väckte så mycket uppmärksamhet i våras och fick igång väsk-debatten, om det verkligen var rimligt att kvinnor spenderade MYCKET pengar på lyx, kläder och accesoarer. Debatten blev enorm trots att boken inte handlade så särskilt mycket om köphysterin utan om två tjejer som jobbade på en veckotidning varav den ena är extremt besatt av sitt bröllop och den andra är extremt besatt av den andre. Hängde ni med!? Ganska platt och ointressant bok.

Exhäxorna däremot var lite smårolig för stunden även om det inte är någon av Jane Moores bättre alster. Fyra tjejer driver Aktuella fruars klubb, där man går till attack mot sina mäns ex-fruar som på ett eller annat sätt inkräktar på deras liv. Chic lit när den inte är som allra bäst men klart godkänd.

Etiketter:

1 Comments:

Blogger Kerstin said...

Hej! Jag hamnade hos dig via en länk på nån annans blogg. Kommer att återkomma för här såg jag att det fanns mycket att läsa =)

//Kerstin

http://designk.blogspot.com

6:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser