tisdag, december 18, 2007

Beyond

Allt är upp och ner. Vår husblogg liknar mest en matblogg och den här bokbloggen liknar mest en tvblogg just nu och det här inlägget gör inte saken bättre.

På eftermiddagarna på TV4+, lagom när Nike vill äta, går ett helt fascinerad program som heter Beyond, eller Mannen som talar med andar, med James Van Praagh.

James Van Praagh är ett medium som talar med döda. Det funkar så att han står inför en publik och ställer en fråga som "vem här känner någon som heter Bob" och så visar det sig (såklart) att det är någon som har en avliden släkting eller vän som heter just det och så förmedlar James Van Praagh vad Bob har att säga. Den ena historien mer osannolik än den andra. Bluff eller inte? Det är i alla fall otroligt medryckande.

James Van Praagh har skrivit massor av böcker i ämnet och tv-kanalen CBS i USA har gjort flera program, filmer och mini-serier med honom.
I vinter kommer en av hans böcker ut på svenska, Himlen på jorden, heter den och är en guidebok till hur man själv ska lära sig prata med de döda! Kanske vore något? Rolig att titta på på TV är han i alla fall.

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Amoroso said...

Vad kul att du har en anna blogg också! Dit måste jag kika in! Har ett litet inlägg i min blogg om bloggutformning. Lämna gärna en liten kommentar. Hoppas att helgen blir riktigt härlig!

6:28 fm  
Blogger en av tre flickor said...

Önskar dig en härlig jul! Och ett fantastiskt gott nytt år :) Stor kram.

9:09 fm  
Blogger Sara said...

God jul!

1:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser