lördag, januari 10, 2009

SkrivPuff

Nystartade SkrivPuff ger dig varje dag nya skrivövningar för dig som vill komma igång, hålla igång eller förbättra ditt skrivande. Hittills finns nio övningar utlagda av varierande sort. Det kan handla om att skriva 150 ord om vita ting, berätta om sin favoritförfattare eller skriva utifrån en bild.

Fint, tjusigt och snyggt med dagens Oscar Wilde-citat i kanten. I like.

Kolla in SkrivPuff här.

Etiketter:

3 Comments:

Blogger Pockethexan said...

Hej! Ibland blir det konstigt här i dator världen, hittade dig på en sökning men det sista inlägget gjordes 21:a december, han fundera om det hänt något eller om du var på resa, nu när jag länkat till din fina sida så ser jag att det finns ett alldeles nytt inlägg, trevlig och fin boksida du har måste jag säga. Snabb fråga är det okej att jag länkar till dig och din sida, hoppas att det är det, skadan är visserligen redan skedd. Om du inte tycker det så tar jag bort den med en gång men skäll inte på "Lilla Frun" det är hennes man dvs jag Peter Olofsson som är den stora boven(ler).Ha det så bra min mailadress är www.jernsaxen.blogspot.com Ha en trevlig helg mvh från Peter!

11:29 fm  
Anonymous Anonym said...

Intressant sida, jag tror att den kan hjälpa en att få igång lite skrivvana och därför är det därmed värt att testa. Det är alltid bra att inspirera sig själv. Tack för tipset!

2:56 em  
Blogger Jenny said...

Tackar för tipset. /J

3:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser