lördag, januari 10, 2009

Bli en bokmal!

Hos Jojo Falk, som ligger bakom serieböckerna Samtidigt i Blackeberg och 24 minuter från T-centralen, kan man beställa jättefina bokmärken med sig själv som bokmal.

Skicka bara en bild på dig själv till Jojo Falk så får du ett personligt bokmärke för endast 86 kronor inkl. porto.

Etiketter:

1 Comments:

Blogger oumberligating said...

Det låter ju trevligt, men vill verkligen inte ha mig själv på ett bokmärke, men låter som en trevlig present, man kanske kan skicka in en bild på hunden eller svärmor!
Trevlig helg mvh Peter Olofsson!
PS: Vet inte om du sett det en, men har försökt att kontakta dig om att jag har länkat till dig på min frus bloggg www.pockethexorna.blogspot.com ville höra om du tyckte det var okej.
?
Läst ditt inlägg om Glömda! Har varit en hel del felaktigheter om hur djävliga vi män är som inte har stämt, lite obehagligt, skapar kanske en felaktig bild, djäkligt fle om det dessutom är för att känna pengar, men det är väl det Liza Marklund vill, medelmåtta till författare är hon också. Nu är jag ingen journalist eller speciellt duktig på att skriva men jag tar inte betalt fåör det jag producerar här på nätet, de som får reklam från mig är på eget bevåg och deras företag behandlar handikappade på ett jyst sett! Mvh från Peter!

1:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser