tisdag, november 11, 2008

Kapitel 1 - bli morgondagens författarePiratförlaget har i samarbete med entrepenören och författaren Ola Lauritzson (ligger bakom flera böcker om GI och sajten GI Viktkoll) har startat upp sajten Kapitel 1 som marknadsför sig som stället där morgondagens författare ska födas.

Sajten påminner om Authonomy.com som jag skrev om för några veckor sedan. Du publicerar din text och får den bedömd och betygsatt av andra medlemmar på sajten. Här lovar dock Piratförlaget att de allra mest populära böckerna ska ges ut på riktigt.

– Jag tror att många skrivande personer vill hitta nya sätt att nå fram med sina manus och där är nätet en helt självklar väg. Det är därför Kapitel 1 finns där och hos oss låter vi läsarna avgöra. De bästa böckerna kommer vi att ge ut och satsa stort på, säger Ann-Marie Skarp, Piratförlagets VD i ett pressmeddelande.

Allt är självklart gratis. Kolla in sajten här: www.kapitel1.se!

Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mina erfarenheter av Kapitel 1 är mycket goda! Jag ligger själv ute med två böcker där, och den respons man får av läsarna är guld värd. Mycket mera än den ångest det innebär att lyfta fram något ur någon ljusskygg datormapps dammiga dunkel.
Joakim Elvesson

6:44 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser