torsdag, oktober 09, 2008

Viva la France!

Kan nobelpriset i litteratur bli mer ointressant? Jean-Marie Gustave Le Clézio? Och? Jaha? Liksom.

Etiketter:

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

*S* Håller faktiskt med. Undrar så varför det aldrig blir några nobelpristagare i litteratur som jag faktiskt känner till. Förra året med Doris Lessing var nog bara tur. Där har jag tom boken Rufus, antagligen mest för att den handlar om en katt.
;-)

3:30 em  
Blogger Hans Persson said...

Jag vet inte heller något om honom, men jag ska i alla fall läsa något och se. Jag tyckte inte att han lät ointressant av de notiser jag läste.

4:55 em  
Blogger Robert W said...

Jag känner inte heller till honom, men det säger väl mer om mig än om honom. Jag tycker alltid att det känns lite pinsamt med alla personer som koketterar med att de inte har en aning om vem en nobelpristagare är. Bristande bildning är inget att skryta med. Därför låter jag bli att klaga på att jag inte känner till en viss nobelpristagare. Vem ska få Nobelpriset i litteratur för att du ska tycka att det ska bli mer intressant, Petra? Liza Marklund?

Kände du till personerna som fick Nobelprisen i medicin, fysik och kemi?

5:28 em  
Blogger Hanna said...

Av listan på förhandstippade var han den jag visste minst om. Dvs absolut ingenting. Nu när jag läst in mig lite på vad han skrivit så har intresset ökat med absolut ingenting...
Självklart kan väl det ändras men just nu känns det mest som ett stort antiklimax.
Fransmännen var iaf glada.

8:27 em  
Blogger Amoroso said...

Jag har en utmaning på gång inne i bloggen, vore roligt om du (och alla andra förstås) nappade!

6:43 em  
Anonymous Anonym said...

Det är bra med en fransman tycker jag. Läste hans första böcker för ca 20 år sedan. Han är en av de som har fått de största priserna i Frankrike. Men kul att veta, Fransmännen själva struntar totalt i Nobelpriset. Såg inte en enda bokhandel som hade ställt ut hans böcker i samband med detta. Men landet är lite större än sverige så...

5:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser