söndag, oktober 28, 2007

Världens bästa barnbok!

Rekommenderar alla blivande och nyblivna föräldrar Katerina Janouch bok Barnliv! Här står allt man behöver veta om graviditeten och första tiden efteråt. Den sträcker sig ända upp till tonårstiden men så långt har jag inte läst ännu:)

I övrigt sover vi och pratar bajs och sover och pratar bajs. Det flyter på oc vi börjar komma in i en behaglig lunk nu. Man börjar komma in rutiner nu och fixar att lägga sig och somna på tio minuter. Första nätterna hade jag svårt att komma till ro, men hon är en väldigt lugn bäbis. Skriker väldigt lite.

Vi sondmatar och försöker amma men det går lite lite trögt. Min mjölk har inte runnit till ordentligt och hon är för liten för att orka suga själv men vi gör framsteg varje dag. Idag har hon ammat 10 ml på egen hand! Rekord!! :)

Lilla skruttan har fortfarande gulsot. Det tas prover varje dag men det
ligger på samma nivå mest hela tiden men precis under gränsen för att hon ska ligga i solsäng. Vi blir kvar här på sjukhuset i några dagar till tills ammningen kommit igång och hennes gulsot har lagt sig.


Sötaste!


Sover!


Liten! (Kläderna är i storlek 50-56)

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh grattis grattis! Söt och så underbar ställning de ligger i de små liven... Ha det gott nu, ta det lugnt och njut av lilla Nike!

2:47 em  
Blogger Anna said...

Åh vad liten, hur "stor" var hon när hon kom? Melvin vägde 1715 gram och var 42cm. Jag tog inget kort bredvid stl 50/56 kläder men dock bredvid min mobiltelefon så man skulle förstå hur liten han var.

Hon är väldigt söt!

9:19 em  
Blogger Lena said...

Åh hon är verkligen jättegullig! Vad mysigt ni ser ut att ha det.

12:51 em  
Blogger Petra said...

:-) Tack alla igen!

8:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser