torsdag, januari 26, 2006

Kurslitteratur

Göra tidning av Åke Edwardsson, Kenth Andréasson och Per Andersson-Ek samt Så arbetar en journalist av Per Amnestål mfl står nu överst på läslistan. Idag har jag börjat skolan igen.

Poppius grundkurs under vårterminen blir det och att sätta sig i skolbänken igen kändes både kul och lite ovant. Så ovant att jag varken hade penna eller papper med mig utan fick köpa i kontorsbutiken i samma lokal (smart placering). Det är sådär tio år sedan jag pluggade riktigt organiserat och de kurser jag har gått via jobbet har varit påkostade där man fått både block och penna med fina reklamtryck på!

Vi kastades in i jobbet direkt och fick börja med att skriva en artikel på 2500 tecken och lite senare skissa upp en nyhetssida på papper med bilder och text. Jag tror det gick bra. Nästa gång får vi tillbaka texterna med kommentarer och så har jag en hel del kapitel att läsa i böckerna tills nästa vecka.

2 Comments:

Blogger Jonas Morian said...

Poppius är verkligen toppen! Om du får Christer Fälldin som lärare - stort grattis. Han är suverän. Hälsa gärna från mig.

8:02 fm  
Anonymous Anonym said...

Vill du hinna köpa kurslitteratur inför höstterminen så kolla gärna in på en hemsida som heter http://www.bokbank.se där kan du finna begagnad kurslitteratur. Om du inte hittar det idag kan du hitta det imorrn, förutom det kan du själv sen annonsera din kurslitteratur helt gratis på hemsidan.

Må väl!

5:09 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser