fredag, maj 23, 2008

Funkar, funkar inte?

Marianne har skrivit ett jätteroligt inlägg om varför inte pocketutbytet fungerar i praktiken. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med folk för att det ska funka. Läs själva

Själv har jag nu fått sju pockets av utlovade 72 (jag är med i två omgångar). Den sjunde pocketen blev Nicole Krauss, Kärlekens historia, och snart tappar jag räkningen tror jag!

Etiketter:

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja, det var ju det jag sa! :)

11:22 fm  
Blogger Marianne said...

Egentligen är det sorgligt att så många har gått på detta i tron att 36 böcker verkligen väntar vid horisonten, och jag måste säga att jag hoppas att folk blir glada över det fåtal böcker som de möjligen får.

1:31 em  
Blogger Barnboksbloggen said...

Jag fick min sjätte pocket idag. Jag hade ingen större tilltro till att jag skulle få 72 böcker (jag är också med två gånger), men tyckte inte att det var så stor förlust med två böcker heller, därför ville jag försöka trots allt. Och med tanke på att jag skickade två böcker och nu har fått sex böcker så har det ändå lönat sig. De böcker jag har fått hittills är alla sådana som jag inte har läst. Flera av dem är böcker som jag har funderat på att läsa. Kanske hittar jag till och med en ny favoritförfattare och vidgar mitt läsande genom pocketutbytet, vem vet?!

2:55 em  
Anonymous Anonym said...

Jag var med för att det kunde vara kul att se om man fick en bok eller två. Jag tror nog att alla insåg redan i tolvårsåldern att man inte kommer få hela det möjliga antalet. ;) Fast hittills har jag inte fått en enda...

Såna här kedjebrev funkar relativt bra inom "kedjebrevsvärlden" bland folk som har många brevkompisar. Jag höll på mycket med det när jag var yngre. Man kanske skulle skicka ett vykort till person 1 på listan, och det kunde hända att man fick en 10-15 själv sen. Men då gick ju kedjebreven hela tiden till folk som kunde tänkas vilja vara med (annars skulle man bara skicka brevet vidare) och ofta blev det ju så att samma personer var med många gånger i samma kedja.

5:21 em  
Blogger Petra said...

Ja, exakt så!
Jag förväntar mig inte alls 36 böcker. jag tippade ju 2-3 och jag är uppe i 5! Så hittills är detta en bonus.

5:44 em  
Blogger Marianne said...

Finemang, då har jag slagit in en öppen dörr precis som jag hoppades ;-)

Trevlig helg, allihop!

6:52 em  
Blogger Fröken Nina said...

Hm... Attans, men jag har iaf fått tre, det är ju en vinst på två stycken. Även om jag redan läst en av dem...

Kärlekens historia är superbra! Ska bli spännande att se vad du tyckte om den!

1:07 em  
Anonymous Anonym said...

HEj!
Googlade lite på kedjebrev + pocket och kom till denna sidan. Jag har precis gått med i ett kedjebrev som detta med pocket böcker. Idén verkar jättekul såhär till sommaren. Jag hr skickt min bok och hoppas nu att få åtminstone ett par böcker. Allt med än ett ex är en bonus. Man kan ju hoppas att de som inte vill vara med skickar tillbaka mailet och talar om att de inte är intresserade. Jag har också bara skickta till personer jag vet läser och som blir glada av böcker.
/Bittan

11:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser