tisdag, juli 29, 2008

Tursten kommer med nytt

Tionde september kommer Helene Tursten med nytt. Vill ha! Vill ha nu!
Återigen är det Irene Huss och hennes kollegor som löser mord i Göteborg. Boken heter Det lömska nätet och ett lik hittas när en nedbrunnen kåk ska rivas. Den mördade visar sig vara en person som försvunnit tjugofem år tidigare. Samtidigt hittar man två mördade tonårsflickor.

Detta är den åttonde boken om Irene Huss. Den första, Den krossade tanghästen, kom för tio år sen.

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger matsen said...

Hej, har hört om en bok som skrivits av en författare som heter John Ricard Robertson och som handlar om en politisks skandal på Sverige. Statsminister Reinfeldt sitter på en lunch och ritar en mycket skymfande karikatyr av profeten Mohammed medan han lyssnar på ett föredrag. När han åker glömmer han teckningen men den hittas och lämnas in till Rapport som publicerar den. Alla kan väl tänka sig vilket liv det blir.. Sverige har fått sin egen karikatyrkris, som Danmark, fast värre.
Okay, de som har läst boken säger att författaren måste vare en pseudonym. Någon som är mycket insatt i det politiska spelet måste stå bakom detta och det det gör ju det hela än mer kittlande. Känner någon till något om detta bokprojekt?!!

12:24 em  
Blogger Petra said...

Ingen aning! Har googlat och letat i olika tjänster men hittar ingentign. Det låter ju onekligen som en spännande bok!

12:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser