fredag, mars 30, 2007

Håkan Nesser från New York

Fick precis nyhetsbrev från Månpocket att Håkan Nesser ska visa upp sig EXKLUSIVT från New York på Månpockets hemsida klockan 13.00 idag. Man får lätt intrycket att det hela ska ske live. Ska det det? Vid närmare läsning så verkar det som om det hela är inspelat. Vi ska få se Håkan Nesser gå en promenad och sen hemma vid fikabordet berätta om sin bok Människa utan hund. Så ska han läsa ett kapitel ur sin bok. Blir det live då? Jag är inte så säker.

Det känns bara så 1998. Nu för tiden har vi väl kommit över den här första internetlyckoruset att allt går att sända. Jag minns när vi sände sim-vm på nätet på torget.se och ingen tittade men vi sände bara för att det gick och det var kul.

Sånt är inte kul längre. Nu kräver vi lite kvalitet. Vad spelar det för roll att Håkan Nesser sitter i New York och vi sitter här. Förstår inte riktigt varför Månpocket gör en sån grejj av att det är sändning över atlanten. Särskilt inte heller att de ursäktar sig för ev. bild och ljudstörningar med länkningen från New York. Hallå? Är vi tillbaka på femtiotalet eller vad?

Publiken idag har väl ändå lite större krav än en knastrig lina i ett minimalt webb-tv-fönster bara för en pocketbok av en ett år gammal bok ska släppas? Månpocket! Vakna upp. Det är 2007 nu!

Lägg ut filmen direkt, låt oss chatta med Håkan Nesser, låt honom gästblogga och låt oss ladda ner första kapitlet på ljudboken!

Etiketter: ,

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser