måndag, december 07, 2009

Tävla och vinn presentkort hos Beebook

Nu har du möjlighet att vinna en personlig barnbok från Beebook. Men det är snabba ryck. För att hinna få den före jul måste den beställas senast 13 december. Det gör att tävlingen blir en snabb sådan.

En av böckerna man kan göra är en personlig kokbok. Skriv ner ditt bästa mat-tips för barn i kommentarerna tillsammans med din e-postadress senast tisdag 8 december 22.00. En enväldig jury kommer sen välja ut det smaskigaste eller smartaste tipset och vinnaren vinner ett presentkort värt 259:-

På onsdag morgon presenterar jag vinnaren här i bloggen.
Maila svaret till enannansida@gmail.com eller svara i kommentarerna. Lycka till.

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Fredrik said...

Det här är en gammal klassiker i vår familj som fått nytt liv under de senaste veckorna. En ostpaj som är både enkel och snabb att göra och omåttligt uppskattad av barnen.

Pajbotten:
150 g smör
3 dl mjöl
1/2 dl vatten

Fyllning:
4 dl ost (ta det som finns till hands)
3 ägg
1 burk lätt creme fraiche
Salt, peppar

1. Gör pajbotten, bred ut i en form och grädda i 200 grader i 10 minuter.

2. Vispa ihop ägg, creme fraiche och kryddor. Lägg osten på den gräddade pajbotten och häll över äggblandningen. Grädda på samma gradantal som förut i ca 20 minuter, eller tills pajen har fått fin färg.

Servera med sallad, gurka och tomater.

9:12 fm  
Blogger hanna said...

Mitt bästa tips handlar om frukost som länge var ett problem hemma hos oss. Det åts lite och tog framförallt, väldigt lång tid och innebar mycket tjat.

Om man gör frukosten mer lekfull - stansar ut djur/figurer ur brödet med pepparkaksformer, köper små youghurtar, gör former/figurer med kaviar eller mjukost som pålägg, räknar russinen i filen eller mixar en smoothie tillsammans där barnet får hälla i bären själv så blir det genast mycket roligare att äta!
Har även provat karamellfärg i mjölken - kan vara kul nån gång ibland! :)

11:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser