tisdag, maj 12, 2009

Bara vanligt vatten

N finns kommer Kajsa Ingemarssons nya bok Bara vanligt vatten som handlar om framgångsrika författaren Stella Friberg. Hon har på ytan allt man kan drömma om men när man skrapar lite så visar sig det att kärleken går under falskflagg och hennes kommande deckarserie verkar gå mot ett riktigt fiasko.

Lite roligt tyckte jag att det var att man faktiskt tänkte marknadsföra boken med att skicka med en flaska vatten till alla som köpte boken. Men det föll på distributionen och att det skulle bli jäkligt tungt med alla vattenflaskor i bokhandlarna.

Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej!

Jag brukar läsa din blogg och måste få komma med ett boktips. Ibland går jag in på www.vulcan.se för att se om ngn ny bok kan väcka ett intresse. Där är det säkert många som bara trycker en bok eller två och aldrig kommer fram. Hittade en bok som heter Röd skugga. Den berättar om framtiden, ca 100 år och vad som kan ha hänt när vi använt oss av alla naturresurser. Speciellt skriven men också en väckarklocka för att ta hand om vår miljö innan det är försent. Den är skriven av 2 yngre killar, otroligt begåvat enligt mig.

1:15 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser