måndag, april 26, 2010

Vinn en vampyr-bok

För alla vampyrälskare lottar vi nu ut Nattens lekar, del två i vampyrserien Dark Hunter av författaren Sherrylin Kenyon. Hela serien består av tretton böcker och de har jämförts med Twilightserien.

"En av de farligt vackra och lockande mörka jägarna är Talon, en krigare som sedan århundraden är ute efter hämnd på den keltiska klan som en gång förrådde honom. I sin jakt på daimoner och för att rädda de stackars mänskliga själar de fångat möter han Sunshine Runningwoolf. Sunshine är förförisk, vacker och sexig, och vill inte ha ett fast förhållande. Den perfekta kvinnan för Talon med andra ord. Men ju mer tid han tillbringar i hennes sällskap desto mer drömmer han om kärlek och familj. Detta är ytterst farligt för dem båda eftersom Talons fiender vill förgöra både honom och alla som står honom nära."
Vill du vinna boken? Släng iväg ett mail till enannansida@gmail.com eller berätta i kommentarsfältet om varför vampyrer fascinerar just dig.

Etiketter: ,

4 Comments:

Anonymous Iris said...

hej,
jag gillar vampyrer för att de är nattaktiva...och rör sig snabbt över stora områden...de är evigt vackra och unga...de är helt enkelt eviga...och det röda blod som de dricker gör sig så vackert mot den bleka hyn...
och när man hör det lätta suset av deras vingar....vet man.....nu är de på gång....
hur spännande vore det inte att läsa "Nattens lekar".....den är ännu oläst av mig...
kram!

8:44 fm  
Anonymous emeliemeli@hotmail.com said...

De kanske finns, de är så mänskliga men ändå inte .Varförs skulle inte True Blood kunna vara på riktig.
Sen är de flesta vampyrer i litteratur ouppnåliga och lever ett liv som många kanske önskar sig. Ändå fattas dem något (livet) och jag vill ta hand om dem, trösta dem och få dem må bra (hmm, kvinnligt destruktivt beteende?).

10:44 em  
Blogger Petra said...

Iris och emeliemeli: Maila mig era adresser. Ni har båda vunnit!

9:36 fm  
Blogger Petra said...

enannansida@gmail.com

9:37 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Litteratur Bloggrank.se Blogglista.se Reggad på Commo.se

Litteratur Blogg Topplista Blogvertiser